Om JDH-BYG.
I JDH-BYG har vi solid erfaring med ombygning og tag arbejde. Vi ved, hvad vi snakker om, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Hos JDH-BYG bygger vi på ærlighed og tillid. Vi er eksperter i de opgaver, vi siger ja til, så du får ordentlig rådgivning og godt håndværk.

Vi omsætter dine ønsker og behov til konkrete løsninger, der fungerer optimalt. Vi er kendt som ærlige, effektive og arbejdsomme. Vi gør os umage og er i løbende i dialog med dig, så dine ønsker nås til en fair pris.
SÅDAN SIGER KUNDEN
Vi ønskede en ny overetage med flest mulige brugbare kvadratmeter inden for vores budget. Samtidig ville vi generes minimalt af byggeriet. JDH-BYG foreslog, at tagetagen blev bygget i haven og løftet på plads med mobilkran. Vores ”nye” hus har plads og fungerer rigtig godt, derfor har vi allerede anbefalet JDH-BYG til andre, for det er venlige folk, der holder ord.
EKSTRA ETAGE | ÅRHUS N
Opgaven bestod i at udnyttet 1. salen på murmestervillaen fra 1950’erne. Da bygherren havde ønske om, at blive boende i huset under ombygningen blev løsningen, at bygge tagkonstruktionen i baghaven og hæve hele tagkonstruktionen op oven på det gamle bjælkelag med en stor mobilkran.

Projektet tog 6 mdr. Den nye 1. sal er specielt flot pga. sin moderne stil, rene linjer og store vinduespartier.