Brendstrupvej 48
Brendstrupvej 48.
Opgaven:Kundens kommentar:
Vi ønskede et Århus-firma, gerne et mindre firma, som var omfattet af Byg Garanti. Håndværkerne skulle have forståelse for renovering af huse af ældre dato, og samtidig skulle der være god kemi imellem os og håndværkerne. Og så havde vi behov for et firma, der kunne løse opgaven inden for rimelig tidshorisont.

Rådgivningen var helt i top: Vi brugte JDH-BYG som en sparringspartner igennem projektet; Det, der er kendetegnende for firmaet, er ærlighed og høj faglighed. JDH-BYG viste stor forståelse.. og tålmodighed. De løsninger, vi valgte, skyldes hensyntagen til husets oprindelige byggestil i kombination med ønsket om anvendelse af kun de bedste materialer/løsninger.

Resultatet blev godt og tilfredsstillende. Dialogen var super god; ærlig, vedkommende, professionel, konstruktiv, humoristisk og uformel.

Vi kan kun anbefale JDH-BYG til andre.. og har allerede gjort det flere gange

De bedste hilsner Marie og Peter Nygård Fogh


Engdalsvej 32
Engdalsvej 32.
Opgaven:
Opgaven bestod i at få energioptimeret og renoveret en villa fra 1960'erne, udfordringen blev løst med ændret tagkonstrultion, facadeisolering og puds og nye 3 lags lavenergivinduer. Projektet var i tæt samarbejde med en energisk og medarbejdende bygherre og tog 5 mdr. Den hvide pudsede facade i samspil med antrazit grå zink og vinduer samt lærketræ er virkelig noget der fremhæver husets nye udseende.

Kundens kommentar:
Jeg har samarbejdet med Jørgen Hedeager under en totalrenovering af mit hus. Jeg er altid blevet mødt af en professionel, punktlig og smilende Tømrer. Jørgen har udvist en fin balance imellem at være lydhør for mine ideer, og at komme med relevante forslag.

Vi har haft et meget behageligt samarbejde og jeg vil til enhver tid benytte ham til fremtidige projekter, såvel som anbefale ham til andre. Jørgen er en problemknuser, en arbejdshest og en fornøjelse at have på byggepladsen.

Lars Hedegaard

Høeg Hagens Vej 3
Høeg Hagens Vej 3.
Opgaven:
En ny tagetage med udnyttet 1. sal skulle opbygges. Bygherre ville bevare de eksisterende lofter, derfor lavede vi tagkonstruktionen på det gamle bjælkelag. 

Projektet tog fire måneder og foregik i tæt samarbejde med bygherre. Huset har nu et let, nærmest svævende udtryk på grund af de mange vinduer i trempelkonstruktion.

Kundens kommentar:
Vi ønskede at finde den helt rigtige tømrer og "hoved"-håndværker til at bygge en første sal på vores hus. Kvalitet og overholdelse af aftaler skulle være kerneværdier, og med JDH-BYGs udelukkende gode referencer var valget egentligt ikke svært.

Som bygherre koordinerede vi selv murer, tømrer, el, blikkenslager, maler etc, men JDH-BYG var vores "hoved"-håndværker, og de øvrige håndværkere blev koordineret i forhold til JDH-BYGs aktiviteter.

Vi var hele vejen igennem glade for den rådgivning, vi fik af JDH-BYG. Og vores planlægning har fulgt de råd JDH-BYG har givet om rækkefølge og metoder i byggeriet.
JDH-BYG var meget lydhør, og turde også modsige os (som bygherre), hvis JDH-BYGs erfaringer var modstridende med de tiltag, som vi i første omgang ønskede. Det virkede meget professionelt på os.
JDH-BYG påtog sig også at diskutere direkte med vores bygningskonstruktør, når JDH-BYG så mulighed for bedre, simplere eller mere økonomiske løsninger end forslået af bygningskonstruktør.
JDH-BYG var meget entusiastisk omkring de ideer, vi og vores arkitekt havde, og vi havde fra starten den helt rigtige fornemmelse med JDH-BYG.

Vi mener, at vi havde det helt rigtige set-up med JDH-BYG i vores byggeproces, og resultatet af byggeriet blev 100 % som ønsket.

Den løbende dialogen mellem JDH-BYG og os var rigtig god; JDH-BYG lyttede til os, når vi (som bygherre) ønskede ændringer i det aftalte, fordi vi undervejs i byggeriet indså, at vi gerne vil ændre ting. Vores forslag blev altid behandlet 100 % seriøst. Der var dagligt tilbagemeldinger til os om fremdriften af JDH-BYGs arbejde, så vi let kunne koordinere andre aktiviteter i byggeriet rundt om JDH-BYGs aktiviteter.

Vi giver JDH-BYG vores allerbedste anbefalinger, fordi
 • kvaliteten var super alle steder i byggeriet
 • en aftale er en aftale, de kommer, når det er aftalt
 • deadlines er vigtige, de arbejder til sent eller fra tidligt, hvis de ser en dead-line er ved at skride
 • de informerer bygherre om ændringer, og begrundelser for ændring inden de udføres
 • JDH-BYG lever op til sine værdier om at være ærlige, effektive og arbejdsomme

  Ida & Martin Kærup


 • Nordvest Passagen
  Høeg Hagens Vej 14.
  Opgaven:  Kundens kommentar:
  Vi er jo i den særlige situation at vi bor på sammen lille vej som ejeren af JDH-BYG. Det gør det til en helt særlig udfordring at vælge Jørgen som vores tømrer, da vi helst skal kunne se hinanden i øjnene, hver gang vi mødes, og det skal være sjovt og afslappende at deltage i den årlige vejfest sammen.

  Inden vi valgte JDH-BYG, havde vi set deres ombygning af hans egen genbos hus, vores nabohus, et stort ombygningsprojekt i Brammersgade og et i nabolaget. Ombygningen i Brammersgade har vi fulgt meget med i, da det var os, der anbefalede Birgit, at kontakte JDH-BYG. Hendes erfaringer vedrørende samarbejde og omtale af Jørgen og hans medarbejdere var med til, at vi traf beslutningen. Da Jørgen ikke var en ny person for os, var det nemt, løbende, at snakke ombygning med ham og hans medarbejdere.

  Ombygningen er blevet mere omfattende, end vi først havde regnet med, men det har hele tiden været vores egen prioritering. Jørgen og hans medarbejdere har været lydhøre overfor vores ideer og er også selv kommet med ideer. Udviklingen af ombygningen er sket igennem hele perioden, hjulpet godt på vej af vores ideer omsat til det, snart, endelige resultat, samt JDH-Byg's faglige viden.

  Der er blevet diskuteret meget undervejs, og vi har ikke været enige om alting. JDH-BYG har dog altid formået at lytte til vores ønsker, budt ind med ideer og faglighed, og vi har sammen fundet den løsning, som var den bedste. Jørgen formår at holde en god tone til os og sine medarbejdere, og det virker som om de befinder sig godt i hinandens selskab.
  Den bedste anbefaling vi kan give JDH-BYG er, at vi godt vil anbefale ham i vennekredsen. Det har vi allerede gjort 2 gange, hvoraf det ene var projektet i Brammersgade og det andet er et forårsprojekt.

  Birte Aabentoft


  Nordvest Passagen
  Klostergade 33.
  Opgaven:
  Udfordringen i den gamle smukke ejendom var todelt: En stærkt trafikeret gade og dens komplicerede mansard tag med 9 kviste. 

  Projektet tog fem måneder og resultatet blev et smukt nyt mansardtag med kviste, flotte zink detaljer, rundt trappetårn, indbygget tag terrasse og en lækker sydvendt tag altan.


  Kundens kommentar:
  Ejerforeningen ønskede at finde en tømrer, som vi kunne stole på både fagligt og økonomisk i forbindelse med udskiftning af tagkonstruktionen på en ældre ejendom.  Og det fandt vi i JDH-BYG, hvis rådgivning og udførsel var kompetent og løsningsorienteret. JDH-BYG virkede pålidelige og gav os ro i maven omkring projektet, som var ret omfattende.

   Vi havde en god og tæt dialog i hele byggeperioden og bygningsmæssige udfordringer blev løst i samarbejde. Kvalitetsmæssig er projektet særdeles tilfredsstillende og til en OK pris.
  Servicen var god og kvaliteten var til en konkurrencemæssig god pris.  Største frygt som bygherre er det uforudsete, da det typisk er her budgettet skrider og uenigheden opstår. JDH-BYG var unik, vi blev løbende inddraget og fik løst tingene meget smidig til en god pris.  

  JDH-BYG’s værdier er ”at være ærlige, effektive og arbejdsomme” og det er de. Og de er også løsningsorienterede, håndværksmæssigt kvalitetsbevidste og serviceorienterede. Derfor anbefaler jeg gerne JDH-BYG.

  Freddy Køppen

  Nordvest Passagen
  Nordvestpassagen 25.
  Opgaven:
  Opgaven bestod i at få udnyttet 1. salen på murmestervillaen fra 1950'erne. Da bygherren havde ønske om, at blive boende i huset under ombygningen blev løsningen, at bygge tagkonstruktionen i baghaven og hæve hele tagkonstruktionen op oven på det gamle bjælkelag med en stor BMS kran. Projektet tog 6 mdr. Den nye 1. sal er specielt flot pga. sin moderne stil, rene linjer og store vinduespartier.


  Kundens kommentar:
  Vi ønskede en lokal tømrer, og havde ved en enkelt lejlighed mødt ejeren Jørgen Hedeager. Desuden havde nogle af vores bekendte benyttet firmaet og anbefalet det.

  Vores ønske var en ny overetage med flest mulige brugbare kvadratmeter inden for vores budget samt en renovering af stueetagen.

  JDH-BYGs rådgivning hurtig og der blev fulgt hurtigt op på alle ønsker og problemstillinger. Masser af gode ideer og alternative løsningsforslag som eksempelvis at opbygge 1. salen i haven og efterfølgende sætte den på huset. Ideelt for os, da vi gerne ville undgå at blive forstyrret mest muligt i det daglige i længst muligt tidsrum.

  Det endte med, at vi måtte bo et andet sted i 3 uger, da stueetagen skule sættes i stand. En overkommelig løsning i forhold til alternativet.

  Løsningen fungerer rigtig godt. Vi har et helt nyt hus ovenpå vores eksisterende hus. Masser af plads. 3 værelser og et badeværelse.

  Under byggeriet blev der jævnligt afholdt møder med JDH Byg, ligesom vi selv havde en byggerådgiver til at hjælpe os.

  Hos JDH-BYG er der i allerhøjeste grad sammenhæng mellem kvalitet og pris og så er det venlige, behagelige folk, der holder ord. Derfor vil vi helt sikkert gerne anbefale JDH-BYG, ja det har vi faktisk allerede gjort i flere tilfælde.

  Mikkel Hemmer-Hansen