TAGARBEJDE
I JDH-BYG har vi stor viden om tag arbejde. Vi er kendt for solide tag løsninger, godt håndværk og god service gennem hele processen.

Søger du rådgivning om renovering og udskiftning af tag er JDH-BYG din kompetente samarbejdspartner. - Uanset om du overvejer kviste, ovenlysvinduer, tagterrasse, at udnytte tagetagen eller en helt ny tagkonstruktion.

Hos os er byggeriet baseret på ærlighed og tillid. Kontakt os for en faglig snak og en professionel vurdering af dit projekt.
SÅDAN SIGER KUNDEN
”Ejerforeningen ønskede en pålidelig tømrer – økonomisk og fagligt, da tagkonstruktion på vores etage ejendom skulle udskiftes.

Dialogen var god og tæt; vi blev inddraget, fik løst tingene meget smidigt til en god pris. JDH-BYG er løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og serviceorienteret.” Freddy Køppen 2013
NY TAGKONSTRUKTION
Udfordringen i den gamle smukke ejendom var todelt: En stærkt trafikeret gade og dens komplicerede mansard tag med 9 kviste.

Projektet tog fem måneder og resultatet blev et smukt nyt mansardtag med kviste, flotte zink detaljer, rundt trappetårn, indbygget tag terrasse og en lækker sydvendt tag altan.