BÆREDYGTIGHED

Ansvarlighed og meningsfuldt arbejde

I JDH-BYG ønsker vi at være frontløbere i en branche, hvor vi tror på at en bæredygtig omstilling ikke alene hjælper den jord vi alle bor på, men også løfter arbejdsglæde og stoltheden over godt håndværk. Vi vil konvertere til materialebrug der underbygger absolut bæredygtighed, sikre CO2-neutralitet og implementere en cirkulær forretningsmodel – men vi stopper ikke der!

Sådan arbejder vi med FN’s Verdensmål

Vi understøtter 8 verdensmål, men fokuserer vores indsats på 3 mål:

  • Mål 4 – Kvalitetsuddannelse
  • Mål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst
  • Mål 12 – Ansvarligt forbrug og produktion

Herudover arbejder vi også med følgende verdensmål, og vi vil løbende bygge flere på:

  • Mål 6 – Rent vand og Sanitet
  • Mål 7 – Bæredygtig energi
  • Mål 13 – Klimaindsats
  • Mål 15 – Livet på landet
  • Mål 17 – Partnerskaber for handling

Cirkulært byggeri og mere natur

Ved at indtænke genanvendelse og genbrug ind i idefasen, vil vi reducere vores ressourceforbrug og CO2-udledning i hele værdikæden.

Med strategiske samarbejdspartnere arbejder vi på at optimere de logistiske udfordringer, og ved at indtænke potentialet i idefasen kan vi forøge andelen af genbrugte elementer i det færdige byggeri.

Design for adskillelse er naturligvis et væsentligt designparameter, der skal sikre at de bygninger vi opfører, også kan vende tilbage i det cirkulære kredsløb. Uanset hvordan vi griber byggeriet an, kan vi ikke undgå CO2-udledning, men til gengæld kan vi kompensere herfor ved at forøge verdens skov- og naturarealer.

Vil I være med til at forandre verden sammen med os, så tøv ikke med at tage kontakt.

Lad dig inspirere

Biobaserede byggematerialer og genbrug

Vi vil i JDH-BYG dedikere mere tid til at tænke og bygge med større respekt for jordens ressourcer, og erfaringen fortæller os, at genbrug og anvendelse af biobaserede byggematerialer ikke er besværligt, men blot kræver en ny indgangsvinkel til byggeriet.

”Først og fremmest er det enormt fedt at være en del af den bæredygtige rejse. At arbejde med nye spændende materialer, der både fungerer i praksis og ser æstetisk pænt ud. Det er virkelig fedt. Og så er det jo bare endnu en bonus, at isoleringen ikke klør.” fortæller Jeppe, tømrersvend i JDH-BYG.

Hos JDH-BYG er vi enormt glade og stolte over, at bygherre ligeledes ser en mening i at renovere med større hensyn til ressourceforbruget. Derudover erfarer vi, at det ikke alene er godt for miljøet, men også for arbejdsglæden blandt vores medarbejdere.

KLIMARAPPORT 2021