Om os

Vi knytter nære bånd

I JDH-BYG tror vi på, at en stærk kultur og gode værdier er med til at skabe et godt arbejdsmiljø og en god dynamik i medarbejdergruppen, som vil sikre at kunden altid er i fokus. Vi forstår vigtigheden i, at både medarbejdere og kunder bliver set og hørt, derfor vægter vi god og ærlig kommunikation højt.

Virksomheden

JDH-BYG rådgiver og hjælper både privat- og erhvervskunder med at realisere ombygninger, tilbygninger og renoveringsprojekter − fra helt små serviceopgaver til store byggeprojekter. Vi beskæftiger os med total-, hoved-, og fagentrepriser og har vores egne dygtige arkitekter, konstruktører, tømrere, murere og malere.

Til de øvrige faggrupper på egne entrepriser benytter vi os af en række lokale og udvalgte faste samarbejdspartnere, som vi ved, har de samme værdier og ligger den samme ære i det stolte håndværk som os.

Som medarbejder

Med et stærkt sammenhold, sætter vi fokus på både menneskelige og faglige kompetencer for at kunne udvikles individuelt og som et hold. Det vigtigste for os er at gøre JDH-BYG til byggebranchens fortrukne arbejdsplads. Derfor er tillid, ærlighed og sammenhold nøgleord, der sikrer et godt og trygt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Det er de samme værdier der skaber det gode og troværdige samarbejde med vores kunder og strategiske samarbejdspartnere.

For at styrke sammenhold, motivation og skabe gode resultater sammen med medarbejderne, har vi skabt en kultur, hvor medarbejderne føler de her en del af en familie. Vi tænker innovativt og nyskabende sammen, og målet er at skabe en medejende personaleforening i JDH-BYG hvis fornemmeste opgave bliver at sikre kulturen i familien og underbygge arbejdet mod en grønnere fremtid.

Bæredygtighed

En ambitiøs og god håndværksmæssig udførsel af vores arbejde er en forudsætning og naturlig del af JDH-BYG. Vi tør samtidigt tænke innovativt og bruge alternative løsninger i vores opgaver, som er med til at udvikle byggeriets facetter. Med innovativt menes, at vi vil være med til at gøre en forskel. JDH-BYG arbejder aktivt for en grønnere fremtid, det er derfor vores ambition at blive CO2-neutral, og i fremtiden at sikre CO2-transparens i vores byggeprojekter.

Vision & Mission

Vision
Som foretrukken arbejdsplads og troværdig samarbejdspartner skaber vi fremtidens byggeri.

Mission
Gennem vores kultur og værdier udvikler og servicerer vi stolt ejendomme og projekter.

Gazellen

Vækst har aldrig været vores mål. Vores fokus har alle dage været på at skabe en arbejdsplads med et unikt sammenhold og medarbejdere, der glæder sig til at møde ind hver dag.

Det er vigtigt for os, at det aldrig går stærkere, end at vores medarbejdere stadig har det sjovt og godt. Derfor er vi virkelig stolte af, at vi – oven i det – er blevet tildelt en Gazelle i både 2017, 2018, 2020,  2021 og 2022.

Værdier