PRIVAT

Dedikation til vores arbejde

Vores dedikation til vores arbejde, respekt for håndværket, ærlige kommunikation og gode samarbejde med kunder er alt sammen noget vores kunder, ligesom vi, værdsætter. Det er også nogle af grundene til, at vi i dag udfører opgaver for de samme familier gennem flere generationer, år efter år. Vores dedikation og ærlige kommunikation sikrer desuden, at vores kunder kan føle sig trygge under hele processen, og får det resultat, som de ønsker.

Renovering, om- og tilbygning

Renovering har gennem de sidste mange år været vores helt store kerneområde. Med stor erfaring og respekt for det gamle håndværk og håndværksdyder i blandt andet gamle muremestervillaer, nyder vi at finde og udføre de bedste løsninger inden for både renovering og om- og tilbygning. For os er det mere end bare et stykke arbejde, der skal udføres – det skal være et arbejde, både du og vi kan være stole af.

Med bred erfaring inden for renoveringsopgaver i hoved- og totalentreprise og fokus på tæt kommunikation, gør vi det trygt og ukompliceret for dig at få udført større renoverings eller om- og tilbygningsopgaver hos os. Vi kan varetage opgaven fra første spadestik til sidste penselstrøg – og vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der kan betale sig.

Kontakt JDH-Byg på +45 7777 0512 for en snak om dine muligheder inden for renovering, om- og tilbygning.

Nybyggeri

Skal du have bygget et nyt hus udover det sædvanlige? Med et stærkt team med egen arkitekt, byggeledere, tømrere, murere og malere varetager vi opgaver fra start til slut med fokus på bæredygtighed eller andre unikke løsninger.

Kontakt JDH-Byg på +45 7777 0512 for en snak om dine muligheder om nybyggeri.

Service

Til enkelte og mindre opgaver – Skal du have skiftet vinduer, lavet nyt tag, ny terrasse, udskiftet køkkenet eller bare sat en ny låsecylinder i? Vores serviceafdeling udfører både store og små opgaver på tilkaldebasis. Fra vores bynære værksted på Oktobervej 47 dækker vi hele Aarhus og en stor del af Østjylland på kun 30 minutter.

Brug for service? Kontakt Per på +45 2280 0512.